joi, 26 februarie 2015

Aplicațiile acestei formule.

Aplicațiile acestei formule.

   
În ceea ce privește medicina...
1. Principiul masei mari și cantității mici.
Trebuie remarcat că în general medicamentele fac parte din tratamentul bolnavului.
Ce sunt medicamentele în general? Substanțe cu proprietăți mari dar cu masă mică. Dar după cum precizează formula mea produsul dintre cantitate și proprietate contează. Teoretic un bolnav poate fi tratat și cu substanțe cu proprietate mică dar în cantitate mare. Și cu această judecată practic s-au dublat posibilitățile de tratament ale bolnavului. Astfel, sper eu, pe viitor va putea fi tratat și cu substanțe cu masă mare dar proprietăți mici nu doar cu medicamentele clasice care sunt substanțe cu proprietăți mari dar cu masă mică. Rămâne de văzut dacă companiile farmaceutice vor reacționa la această teorie. Cu alte cuvinte dacă un gram dintr-o substanță are un efect terapeutic de 1 la sută o sută de grame din acea substanță, ar putea teoretic vindeca boala complet. Firește trebuiesc efectuate studii medicale deoarece efectul terapeutic nu se propagă întotdeauna liniar în funcție de masă. Dacă companiile farmaceutice n-ar fi atât de egoiste și s-ar gândi la binele oamenilor profiturile lor ar crește exponențial. Să vă dau un exemplu aproape de casa mea sunt 2 magazine, o alimentară și o farmacie. Acum doar farmacia vinde produse pentru sănătate în vreme ce alimentara vinde produse nocive pline de E-uri. În viitor și alimentara ar putea vinde produse ale companiilor farmaceutice adică produse cu rol pozitic în sănătatea omului produse ce au masă mare și proprietăți terapeutice mai mici. Un exemplu în acest sens îl constituie faptul că organismul are nevoie de proteine. Nu poți să îi dai omului o pastilă cu proteine. Pentru a fi sănătos omul are nevoie de exemplu de 150 grame de proteine pentru o anumită perioadă de timp.
Cu toate acestea doar istoria va demonstra câte boli pot fi tratate ținând cont de acest principiu.

2. Principiul sumei
Se știe deja că în tratamentul unor boli sunt utilizate coctail-uri” de mai multe medicamente. Acest principiu de tratament e reletiv simplu: Efectul terapeutic total poate fi rezultatul sumei de mai multe medicamente. Firește nu trebuiesc luate mei multe medicamente după ureche pentru a te vindeca de boli grave dar, cred eu, sunt indicate studii terapeutice în acest sens. Totul e foarte complicat, e adevărat că anumite medicamente nu pot fi luate în tandem după cum e adevărat că anumite medicamente pot fi combinate cu succes.

3. Principiul dozajului exact.
Consider că dozajul exact poate fi în unele cazuri foarte util. Cu alte cuvinte am pus bazele teoretice pentru un dozator de medicamente. Consider că este teoretic ideal ca în tratamentul anumitor boli să fie distribuite de exemplu în prima zi 375 mg din o anumită substanță în a doua 254 mg din aceeași substanță si tot așa în cantități variabile în funcție de rezultatele analizelor și de gravitatea bolii. Trebuiesc firește făcute studii serioase în acest sens.

            Este absolut necesar să subliniez că doar aceste trei principii terapeutice au șanse teoretice să salveze viețile a milioane de oameni. Dar mii de principii teoretice care salvează vieți pot rezulta în urma analizării formulelor descoperite de mine. Este de aceea important ca nu doar acest fragment al cărți mele să fie cunoscut ci întreaga mea carte pentru că aceasta nu doar că poate teoretic să salveze milioane de vieți, dar se pot înregistra și profituri colosale de pe urma studierii acestei cărți.

Niciun comentariu: